Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Chytré konto
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

CD Petr Kolář - A proč ne

 CD Petr Kolář - A proč ne Detail 
CD Petr Kolář - A proč ne
CD Petr Kolář - A proč ne
rocková hudba
-baleno v orig. plastové krabičce a v ochranné folii

Jeden z nejpopulárnějších domácích zpěváků, pravověrný rocker, ale zároveň interpret, kterého proslavilo účinkování v řadě úspěšných muzikálových projektů a kapel jako Precedens či Arakain, vydává po dlouhých čtyřech letech nové album.

A proč ne, to je nejenom název nového alba, ale i do jisté míry Petrova odpověď na hypotetickou otázku, proč se rozhodl natočit poctivou rockovou desku, místo možná očekávatelného zaplutí do středního proudu.
Nové album obsahuje 13 novinek a jako bonus pak úspěšný duet s Karlem Gottem To jenom láska zastaví čas.

Za kompletní hudební produkcí alba stojí legenda české rockové scény - kytarista, zpěvák a producent Miloš Dodo Doležal. Významnou úlohu na výsledné podobě nahrávky má ale i samotný Petr Kolář. Autorsky se na písničkách podíleli převážně Dodo a Petr, texty psal básník Michal Bureš s Petrem, přispěl ale například i kapelník Precedensu Martin Němec.

Dle vlastních slov Petra Koláře je to pro něj velmi zásadní deska. Od začátku měl jasno, chtěl, aby vzniklo album z původních písniček, v českém prostředí a atraktivní pro domácího posluchače. Přesto však s jasným respektem k tradicím a aktuálnímu dění na světové rockové scéně.

Interpret: Petr Kolář
Nosič: CD
Vydal: Supraphon
toto zboží momentálně není skladem
Expedováno 30
Cena : 59700 bodů
Další zboží v této kategorii
CD M.Svatošová, Palán
Neboj se vrátit domů
Cena : 56000 bodů
Cena : 38000 bodů
audiokniha Pojďte se smát
60 vtipných povídek
Cena : 71500 bodů
CD Klub Evergreen 10 let
Dasha a J. Smigmator
Cena : 73200 bodů

 
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !