8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Chytré konto
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 05.05. 2024
Dnes má svátek Klaudi
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

kniha V lásce a válce

 kniha V lásce a válceDetail 
kniha V lásce a válce
kniha V lásce a válce
Maggie Brookes
NAKLADATEL Domino
POČET STRAN 392
VAZBA pevná vazba
DATUM VYDÁNÍ 2.03.2023
Formát: 130x200 mm

Jednadvacetiletá Angličanka Lucy se v roce 1936 vydává do občanskou válkou sužovaného Španělska. Jako dobrovolnice chce pomáhat místním uprchlíkům, ale to není jediný motiv její cesty. Hodlá taky najít a přivést domů Toma a Jamieho, své nejlepší přátele od dětství, kteří tu bojují každý na opačné straně války. Lucy se ocitá v centru zuřícího konfliktu a musí čelit děsivé realitě chudoby a nejistoty. Brzo se ale ukazuje, že láska překoná i ty největší hrůzy.

Jednadvacetiletá Angličanka Lucy se v roce 1937 vydává do občanskou válkou sužovaného Španělska. Jako dobrovolnice chce pomáhat místním uprchlíkům, ale to není jediný motiv její cesty. Hodlá taky najít a přivést domů Toma a Jamieho, své nejlepší přátele od dětství, kteří tu bojují každý na opačné straně války. Lucy se spojí s organizací, která pomáhá obětem války, a za pár týdnů se ocitá v centru zuřícího konfliktu, kde musí čelit děsivé realitě chudoby a nejistoty. Brzo se ale ukazuje, že láska překoná i ty největší hrůzy.

Lucy pomáhá hlavně hladovým matkám a dětem, bojuje se zmatkem, byrokracií i válečnou bezohledností. Přitom se snaží najít oba bratry a zároveň si v sobě ujasnit, co ke kterému z nich cítí. Osud nakonec velmi dramaticky zamíchá jejich životy a láska se stane jen jedním z pěšců na šachovnici války. Přesto by se bez ní nedalo přežít.
toto zboží momentálně není skladem
Expedováno 30
Cena : 65500 bodů
Další zboží v této kategorii
kniha Pokračování příště…
Taťána Gregor Brzobohatá
Cena : 71200 bodů
kniha Za pět minut zvoní
Doporučený věk 13+
Cena : 68000 bodů
kniha Mapa z listí
Rostliny k nám promlouvají, stačí
Cena : 63500 bodů
Glosy Pavla Maurera
Nejezte, nepijte a nežijte blbě
Cena : 63900 bodů

 
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !